Josefa
Madrid Sanchez
Catedraticos de Universidad
Antonio
Martínez Teruel
Publicaciones en las que colabora con Antonio Martínez Teruel (12)
2020
-
Ensilability, in vitro and in vivo values of the agro-industrial by-products of artichoke and broccoli
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 27, Núm. 3, pp. 2919-2925
2014
-
Nutritive, fermentative and environmental characteristics of silage of two industrial broccoli (Brassica oleracea var. Italica) by-products for ruminant feed
International Journal of Agriculture and Biology, Vol. 16, Núm. 2, pp. 307-313
2009
-
Estimation Bayesienne objectif vs moindres carré s pour la dégradation de sous-produits avec différents fluides ruminales
Canadian Journal of Animal Science, Vol. 89, Núm. 2, pp. 273-277
2008
-
Alimentación de ovejas con ensilados basados en el fruto del tomate
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 120, pp. 6-9
-
El potencial del ensilado de tomate en la alimentación de pequeños rumiantes
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 115, pp. 68-71
-
Estudio comparativo de la evolución del ensilado de tomate ("lycopersicon esculentum" Mill) con diferentes aditivos
Pastos, clave en la gestión de los territorios: integrando disciplinas
2007
-
Evaluation of the phytosanitary, fermentative and nutritive characteristics of the silage made from crude artichoke (Cynara scolymus L.) by-product feeding for ruminants
Small Ruminant Research, Vol. 70, Núm. 2-3, pp. 292-296
-
In vitro nutritive value and ensilability of the silages from the agroindustrial by-products of artichoke and corn
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 41, Núm. 1, pp. 41-45
2002
-
Feeding value, in vitro digestibility and in vitro gas production of different by-products for ruminant nutrition
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 5, pp. 567-572
1999
-
A comparative study on the determination of lactic acid in silage juice by colorimetric, high-performance liquid chromatography and enzymatic methods
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 79, Núm. 12, pp. 1722-1726
-
Cantidad de efluentes generados durante el ensilaje de subproductos agroindustriales de la alcachofa y bróculi
Minería, industria y medio ambiente en la cuenca mediterránea: [homenaje al prof. Antonio Marañés] (Universidad Politécnica de Cataluña), pp. 257-262
1998
-
Uso de forrajes y subproductos en las explotaciones de vacuno de leche de la región de Murcia
Archivos de zootecnia, Vol. 47, Núm. 177