Jose
Oliva Ortiz
Catedraticos de Universidad
Publicacións nas que colabora con Jose Oliva Ortiz (12)
2001
-
Dissipation of chlorpyrifos, fenarimol, mancozeb, metalaxyl, penconazole, and vinclozolin in grapes
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 52, Núm. 1, pp. 35-40
2000
-
Evolution of chlorpyrifos, fenarimol, metalaxyl, penconazole, and vinclozolin in red wines elaborated by carbonic maceration of monastrell grapes
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 8, pp. 3537-3541
-
Influencia de los residuos de plaguicidas en la fermentación alcohólica
Alimentación, equipos y tecnología, Año 19, Núm. 2, pp. 153-156
-
Multiresidue method for the rapid determination - In grape, must and wine - Of fungicides frequently used on vineyards
Journal of Chromatography A, Vol. 882, Núm. 1-2, pp. 221-229
1999
-
Determination of chlorpyrifos, penconazole, fenarimol, vinclozolin and metalaxyl in grapes, must and wine by on-line microextraction and gas chromatography
Journal of Chromatography A
-
Effect of pesticide residues on the aromatic composition of red wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 7, pp. 2830-2836
-
Evolution of residual levels of six pesticides during elaboration of red wines. Effect of wine-making procedures in their disappearance
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 1, pp. 264-270
-
Influencias de residuos de diversos plaguicidas en la elaboración de vinos tintos obtenidos en la D.O. Jumilla: IV Congreso Nacional de Enólogos
La Semana vitivinícola, Núm. 2753, pp. 1526-1535
-
Integrated control of grape berry moth (Lobesia botrana), powdery mildew (Uncinula necator), downy mildew (Plasmopara viticola) and grapevine sour rot (Acetobacter spp.)
Crop Protection, Vol. 18, Núm. 9, pp. 581-587
1998
-
Efecto de los residuos de plaguicidas en el contenido de ácidos orgánicos en vinos tintos elaborados en la D. O. Jumilla
Fruticultura profesional, Núm. 99, pp. 35-43
-
Efecto de los residuos de plaguicidas en el contenido de ácidos orgánicos en vinos tintos elaborados en la D.O. Jumilla
Viticultura enología profesional, Núm. 59, pp. 35-43
1997
-
Effect of wine-making practices on the concentrations of fenarimol and penconazole in rose wines
Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 9, pp. 1120-1124