A multi-centre peptidomics investigation of food digesta: current state of the art in mass spectrometry analysis and data visualisation
- Portmann, R.
- Jiménez-Barrios, P.
- Jardin, J.
- Abbühl, L.
- Barile, D.
- Danielsen, M.
- Huang, Y.-P.
- Dalsgaard, T.K.
- Miralles, B.
- Briard-Bion, V.
- Cattaneo, S.
- Chambon, C.
- Cudennec, B.
- De Noni, I.
- Deracinois, B.
- Dupont, D.
- Duval, A.
- Flahaut, C.
- López-Nicolás, R.
- Nehir El, S.
- Pica, V.
- Santé-Lhoutellier, V.
- Stuknytė, M.
- Theron, L.
- Sayd, T.
- Recio, I.
- Egger, L.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Food Research International
ISSN: 1873-7145, 0963-9969
Año de publicación: 2023
Volumen: 169
Tipo: Artículo