Plasma carotenoids as biomarkers of intake of fruits and vegetables: Ecological-level correlations in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Al-Delaimy, W.K.
  2. Slimani, N.
  3. Ferrari, P.
  4. Key, T.
  5. Spencer, E.
  6. Johansson, I.
  7. Johansson, G.
  8. Mattisson, I.
  9. Wirfalt, E.
  10. Sieri, S.
  11. Agudo, A.
  12. Celentano, E.
  13. Palli, D.
  14. Sacerdote, C.
  15. Tumino, R.
  16. Dorronsoro, M.
  17. Ocké, M.C.
  18. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  19. Overvad, K.
  20. Chirlaque, Ma.D.
  21. Trichopoulou, A.
  22. Naska, A.
  23. Tjønneland, A.
  24. Olsen, A.
  25. Lund, E.
  26. Skeie, G.
  27. Ardanaz, E.
  28. Kesse, E.
  29. Boutron-Ruault, M.-C.
  30. Clavel-Chapelon, F.
  31. Bingham, S.
  32. Welch, A.A.
  33. Martinez-Garcia, C.
  34. Nagel, G.
  35. Linseisen, J.
  36. Quirós, J.R.
  37. Peeters, P.H.M.
  38. van Gils, C.H.
  39. Boeing, H.
  40. van Kappel, A.L.
  41. Steghens, J.-P.
  42. Riboli, E.
  43. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007 1476-5640

Año de publicación: 2005

Volumen: 59

Número: 12

Páginas: 1397-1408

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/SJ.EJCN.1602253 GOOGLE SCHOLAR