Intake of total, animal and plant proteins, and their food sources in 10 countries in the european prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Halkjær, J.
  2. Olsen, A.
  3. Bjerregaard, L.J.
  4. Deharveng, G.
  5. Tjønneland, A.
  6. Welch, A.A.
  7. Crowe, F.L.
  8. Wirfält, E.
  9. Hellstrom, V.
  10. Niravong, M.
  11. Touvier, M.
  12. Linseisen, J.
  13. Steffen, A.
  14. Ocké, M.C.
  15. Peeters, P.H.M.
  16. Chirlaque, M.D.
  17. Larrañaga, N.
  18. Ferrari, P.
  19. Contiero, P.
  20. Frasca, G.
  21. Engeset, D.
  22. Lund, E.
  23. Misirli, G.
  24. Kosti, M.
  25. Riboli, E.
  26. Slimani, N.
  27. Bingham, S.
  28. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2009

Volumen: 63

Páginas: S16-S36

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/EJCN.2009.73 GOOGLE SCHOLAR