Intake of total, animal and plant proteins, and their food sources in 10 countries in the european prospective investigation into cancer and nutrition
- Halkjær, J.
- Olsen, A.
- Bjerregaard, L.J.
- Deharveng, G.
- Tjønneland, A.
- Welch, A.A.
- Crowe, F.L.
- Wirfält, E.
- Hellstrom, V.
- Niravong, M.
- Touvier, M.
- Linseisen, J.
- Steffen, A.
- Ocké, M.C.
- Peeters, P.H.M.
- Chirlaque, M.D.
- Larrañaga, N.
- Ferrari, P.
- Contiero, P.
- Frasca, G.
- Engeset, D.
- Lund, E.
- Misirli, G.
- Kosti, M.
- Riboli, E.
- Slimani, N.
- Bingham, S.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1476-5640, 0954-3007
Año de publicación: 2009
Volumen: 63
Páginas: S16-S36
Tipo: Artículo