Fruit and vegetable consumption and pancreatic cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Vrieling, A.
- Verhage, B.A.J.
- Van Duijnhoven, F.J.B.
- Jenab, M.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Kaaks, R.
- Rohrmann, S.
- Boeing, H.
- Nöthlings, U.
- Trichopoulou, A.
- John, T.
- Dimosthenes, Z.
- Palli, D.
- Sieri, S.
- Mattiello, A.
- Tumino, R.
- Vineis, P.
- Van Gils, C.H.
- Peeters, P.H.M.
- Engeset, D.
- Lund, E.
- Suárez, L.R.
- Jakszyn, P.
- Larrañaga, N.
- Sánchez, M.-J.
- Chirlaque, M.-D.
- Ardanaz, E.
- Manjer, J.
- Lindkvist, B.
- Hallmans, G.
- Ye, W.
- Bingham, S.
- Khaw, K.-T.
- Roddam, A.
- Key, T.
- Boffetta, P.
- Duell, E.J.
- Michaud, D.S.
- Riboli, E.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Mostrar todos os autores +
ISSN: 0020-7136, 1097-0215
Ano de publicación: 2009
Volume: 124
Número: 8
Páxinas: 1926-1934
Tipo: Artigo