Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of white and rose sparkling wines
- L. Martínez-Lapuente 1
- R. Apolinar-Valiente 2
- Z. Guadalupe 1
- B. Ayestarán 1
- S. Pérez-Magariñó 3
- P. Williams 2
- T. Doco 2
-
1
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
info
- 2 INRA, Joint Research Unit 1083, Sciences for Enology, Montpellier (France)
- 3 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León, Consejería de Agricultura y Ganadería, Valladolid (Spain)
- Escribano Bailón, M. Teresa (ed. lit.)
- García Estévez, Ignacio (ed. lit.)
- González Paramás, Ana María (ed. lit.)
- Dueñas Patón, Montserrat (ed. lit.)
Editorial: Fundación General Universidad de Salamanca
ISBN: 9788469745793
Año de publicación: 2017
Congreso: In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017. Salamanca (Spain) 17-20 July 2017
Tipo: Aportación congreso