Dietary advanced glycation end-products and colorectal cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) study

  1. Aglago, E.K.
  2. Mayén, A.-L.
  3. Knaze, V.
  4. Freisling, H.
  5. Fedirko, V.
  6. Hughes, D.J.
  7. Jiao, L.
  8. Eriksen, A.K.
  9. Tjønneland, A.
  10. Boutron-Ruault, M.-C.
  11. Rothwell, J.A.
  12. Severi, G.
  13. Kaaks, R.
  14. Katzke, V.
  15. Schulze, M.B.
  16. Birukov, A.
  17. Palli, D.
  18. Sieri, S.
  19. De Magistris, M.S.
  20. Tumino, R.
  21. Ricceri, F.
  22. Bueno-De-Mesquita, B.
  23. Derksen, J.W.G.
  24. Skeie, G.
  25. Gram, I.T.
  26. Sandanger, T.
  27. Quirós, J.R.
  28. Luján-Barroso, L.
  29. Sánchez, M.-J.
  30. Amiano, P.
  31. Chirlaque, M.-D.
  32. Gurrea, A.B.
  33. Johansson, I.
  34. Manjer, J.
  35. Perez-Cornago, A.
  36. Weiderpass, E.
  37. Gunter, M.J.
  38. Heath, A.K.
  39. Schalkwijk, C.G.
  40. Jenab, M.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2021

Volumen: 13

Número: 9

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU13093132 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible