Subtypes of fruit and vegetables, variety in consumption and risk of colon and rectal cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Leenders, M.
  2. Siersema, P.D.
  3. Overvad, K.
  4. Tjønneland, A.
  5. Olsen, A.
  6. Boutron-Ruault, M.-C.
  7. Bastide, N.
  8. Fagherazzi, G.
  9. Katzke, V.
  10. Kühn, T.
  11. Boeing, H.
  12. Aleksandrova, K.
  13. Trichopoulou, A.
  14. Lagiou, P.
  15. Klinaki, E.
  16. Masala, G.
  17. Grioni, S.
  18. Santucci De Magistris, M.
  19. Tumino, R.
  20. Ricceri, F.
  21. Peeters, P.H.M.
  22. Lund, E.
  23. Skeie, G.
  24. Weiderpass, E.
  25. Quirõs, J.R.
  26. Agudo, A.
  27. Sánchez, M.-J.
  28. Dorronsoro, M.
  29. Navarro, C.
  30. Ardanaz, E.
  31. Ohlsson, B.
  32. Jirström, K.
  33. Van Guelpen, B.
  34. Wennberg, M.
  35. Khaw, K.-T.
  36. Wareham, N.
  37. Key, T.J.
  38. Romieu, I.
  39. Huybrechts, I.
  40. Cross, A.J.
  41. Murphy, N.
  42. Riboli, E.
  43. Bueno-De-Mesquita, H.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2015

Volumen: 137

Número: 11

Páginas: 2705-2714

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.29640 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible