Meat intake and bladder cancer in a prospective study: A role for heterocyclic aromatic amines? (Cancer Causes and Control DOI: 10.1007/s10552-008-9121-1)

  1. Lumbreras, B.
  2. Garte, S.
  3. Overvad, K.
  4. Tjonneland, A.
  5. Clavel-Chapelon, F.
  6. Linseisen, J.P.
  7. Boeing, H.
  8. Trichopoulou, A.
  9. Palli, D.
  10. Peluso, M.
  11. Krogh, V.
  12. Tumino, R.
  13. Panico, S.
  14. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  15. Peeters, P.H.
  16. Lund, E.
  17. Martinez, C.
  18. Dorronsoro, M.
  19. Barricarte, A.
  20. Chirlaque, M.D.
  21. Quiros, J.R.
  22. Berglund, G.
  23. Hallmans, G.
  24. Day, N.E.
  25. Key, T.J.
  26. Saracci, R.
  27. Kaaks, R.
  28. Malaveille, C.
  29. Ferrari, P.
  30. Boffetta, P.
  31. Norat, T.
  32. Riboli, E.
  33. Gonzalez, C.A.
  34. Vineis, P.
  35. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Causes and Control

ISSN: 0957-5243 1573-7225

Año de publicación: 2008

Volumen: 19

Número: 6

Páginas: 657-658

Tipo: Errata

DOI: 10.1007/S10552-008-9157-2 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor