Departamento
Química Agrícola, Geología y Edafología
Artigos (7) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1999
-
Efecto de los residuos de diclofuanida y miclobutanil durante la elaboración de vinos rosados en la D.O. Jumilla
La Semana vitivinícola, Núm. 2763, pp. 2621-2627
-
Effect of pesticide residues on the aromatic composition of red wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 7, pp. 2830-2836
-
Evolution of residual levels of six pesticides during elaboration of red wines. Effect of wine-making procedures in their disappearance
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 1, pp. 264-270
-
Influencias de residuos de diversos plaguicidas en la elaboración de vinos tintos obtenidos en la D.O. Jumilla: IV Congreso Nacional de Enólogos
La Semana vitivinícola, Núm. 2753, pp. 1526-1535
-
Integrated control of grape berry moth (Lobesia botrana), powdery mildew (Uncinula necator), downy mildew (Plasmopara viticola) and grapevine sour rot (Acetobacter spp.)
Crop Protection, Vol. 18, Núm. 9, pp. 581-587
-
Investigación preliminar sobre la relación uso-manufactura de las cerámicas neolíticas
Saguntum: Papeles del Laboratorio de Arqueología de Valencia-Extra, Núm. 2, pp. 117-122
-
The Pseudomonas aeruginosa quorum-sensing signal molecule, N-(3-oxododecanoyl)-L-homoserine lactone, inhibits porcine arterial smooth muscle contraction
British Journal of Pharmacology, Vol. 128, Núm. 4, pp. 845-848