Publicaciones (254) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2007

  1. A complexity approach to psychological well-being in adolescence: Major strengths and methodological issues

    Social Indicators Research, Vol. 80, Núm. 2, pp. 267-295

  2. A scientific note on the ITS-1 region of Apis mellifera subspecies

    Apidologie, Vol. 38, Núm. 4, pp. 378-379

  3. A time-resolved immunofluorometric assay for porcine C-reactive protein quantification in whole blood

    Luminescence, Vol. 22, Núm. 3, pp. 171-176

  4. Abortos de origen infeccioso en los pequeños rumiantes: aspectos relacionados con la etiopatogenia y el diagnóstico

    Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 137, pp. 22-29

  5. Acute phase protein response in an experimental model of ovine Caseous lymphadenitis

    BMC Veterinary Research, Vol. 3

  6. Acute phase protein: Biomarkers of disease in cattle and sheep

    Cattle Practice

  7. Adjustments on the cryopreservation conditions reduce the incidence of boar ejaculates with poor sperm freezability

    Theriogenology, Vol. 67, Núm. 9, pp. 1436-1445

  8. Aggregation behaviour of a dirhamnolipid biosurfactant secreted by Pseudomonas aeruginosa in aqueous media

    Journal of Colloid and Interface Science, Vol. 307, Núm. 1, pp. 246-253

  9. Alteraciones anatomo-patológicas en un flamenco común (phoenicopterus roseus) por intoxicación aguda por plomo.

    Revista de toxicología, Vol. 24, Núm. 1, pp. 52-55

  10. An evaluation of a non-contact biomotion sensor with actimetry

    Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology - Proceedings

  11. Analytical validation of commercially available methods for acute phase proteins quantification in pigs

    Research in Veterinary Science, Vol. 83, Núm. 1, pp. 133-139

  12. Anestesia de geriátricos

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 15, Núm. 143, pp. 55-62

  13. Anestesia en pacientes cardiópatas.

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 15, Núm. 139, pp. 69-78

  14. Antimicrobial activity of clove and cinnamon essential oils against Listeria monocytogenes in pasteurized milk

    Journal of Food Protection, Vol. 70, Núm. 12, pp. 2757-2763

  15. Antioxidant capacity of coffees of several origins brewed following three different procedures

    Food Chemistry, Vol. 102, Núm. 3, pp. 582-592

  16. Aplicaciones de la tecnología sous vide en la elaboración de platos preparados cárnicos para catering

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 155, pp. 109-116

  17. Application of flow cytometry for the determination of minimal inhibitory concentration of several antibacterial agents on Mycoplasma hyopneumoniae

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 102, Núm. 4, pp. 1132-1137

  18. Applications of flow cytometry to mycoplasmology

    Frontiers in Bioscience, Vol. 12, Núm. 2, pp. 664-672

  19. Ascorbate, green tea and grape seed extracts increase the shelf life of low sulphite beef patties

    Meat Science, Vol. 77, Núm. 4, pp. 626-633

  20. Aspectos prácticos en la determinación de la composición fenólica relativa a la vendimia del año 2005

    Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: 21.ª reunión. Valladolid, 22 a 24 de mayo de 2006