Publicacións (215) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2007

  1. A complexity approach to psychological well-being in adolescence: Major strengths and methodological issues

    Social Indicators Research, Vol. 80, Núm. 2, pp. 267-295

  2. A scientific note on the ITS-1 region of Apis mellifera subspecies

    Apidologie, Vol. 38, Núm. 4, pp. 378-379

  3. A time-resolved immunofluorometric assay for porcine C-reactive protein quantification in whole blood

    Luminescence, Vol. 22, Núm. 3, pp. 171-176

  4. Abortos de origen infeccioso en los pequeños rumiantes: aspectos relacionados con la etiopatogenia y el diagnóstico

    Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 137, pp. 22-29

  5. Acute phase protein response in an experimental model of ovine Caseous lymphadenitis

    BMC Veterinary Research, Vol. 3

  6. Adjustments on the cryopreservation conditions reduce the incidence of boar ejaculates with poor sperm freezability

    Theriogenology, Vol. 67, Núm. 9, pp. 1436-1445

  7. Aggregation behaviour of a dirhamnolipid biosurfactant secreted by Pseudomonas aeruginosa in aqueous media

    Journal of Colloid and Interface Science, Vol. 307, Núm. 1, pp. 246-253

  8. Alteraciones anatomo-patológicas en un flamenco común (phoenicopterus roseus) por intoxicación aguda por plomo.

    Revista de toxicología, Vol. 24, Núm. 1, pp. 52-55

  9. Analytical validation of commercially available methods for acute phase proteins quantification in pigs

    Research in Veterinary Science, Vol. 83, Núm. 1, pp. 133-139

  10. Anestesia de geriátricos

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 15, Núm. 143, pp. 55-62

  11. Anestesia en pacientes cardiópatas.

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 15, Núm. 139, pp. 69-78

  12. Antimicrobial activity of clove and cinnamon essential oils against Listeria monocytogenes in pasteurized milk

    Journal of Food Protection, Vol. 70, Núm. 12, pp. 2757-2763

  13. Antioxidant capacity of coffees of several origins brewed following three different procedures

    Food Chemistry, Vol. 102, Núm. 3, pp. 582-592

  14. Aplicaciones de la tecnología sous vide en la elaboración de platos preparados cárnicos para catering

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 155, pp. 109-116

  15. Application of flow cytometry for the determination of minimal inhibitory concentration of several antibacterial agents on Mycoplasma hyopneumoniae

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 102, Núm. 4, pp. 1132-1137

  16. Applications of flow cytometry to mycoplasmology

    Frontiers in Bioscience, Vol. 12, Núm. 2, pp. 664-672

  17. Ascorbate, green tea and grape seed extracts increase the shelf life of low sulphite beef patties

    Meat Science, Vol. 77, Núm. 4, pp. 626-633

  18. Assessment of the mitochondrial origin of honey bees from Argentina

    Journal of Apicultural Research, Vol. 46, Núm. 3, pp. 191-194

  19. Balloon dilatation of the trachea as treatment for idiopathic laryngotracheal stenosis

    Archivos de Bronconeumologia, Vol. 43, Núm. 12, pp. 692-694

  20. Bienestar de las cerdas reproductoras: sistemas de alimentación en grupo

    Ediporc, Núm. 110, pp. 40-44