Centro académico
Facultad de Veterinaria
Publicaciones (215) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2007
-
A complexity approach to psychological well-being in adolescence: Major strengths and methodological issues
Social Indicators Research, Vol. 80, Núm. 2, pp. 267-295
-
A scientific note on the ITS-1 region of Apis mellifera subspecies
Apidologie, Vol. 38, Núm. 4, pp. 378-379
-
A time-resolved immunofluorometric assay for porcine C-reactive protein quantification in whole blood
Luminescence, Vol. 22, Núm. 3, pp. 171-176
-
Abortos de origen infeccioso en los pequeños rumiantes: aspectos relacionados con la etiopatogenia y el diagnóstico
Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 137, pp. 22-29
-
Acute phase protein response in an experimental model of ovine Caseous lymphadenitis
BMC Veterinary Research, Vol. 3
-
Adjustments on the cryopreservation conditions reduce the incidence of boar ejaculates with poor sperm freezability
Theriogenology, Vol. 67, Núm. 9, pp. 1436-1445
-
Aggregation behaviour of a dirhamnolipid biosurfactant secreted by Pseudomonas aeruginosa in aqueous media
Journal of Colloid and Interface Science, Vol. 307, Núm. 1, pp. 246-253
-
Alteraciones anatomo-patológicas en un flamenco común (phoenicopterus roseus) por intoxicación aguda por plomo.
Revista de toxicología, Vol. 24, Núm. 1, pp. 52-55
-
Analytical validation of commercially available methods for acute phase proteins quantification in pigs
Research in Veterinary Science, Vol. 83, Núm. 1, pp. 133-139
-
Anestesia de geriátricos
Consulta de difusión veterinaria, Vol. 15, Núm. 143, pp. 55-62
-
Anestesia en pacientes cardiópatas.
Consulta de difusión veterinaria, Vol. 15, Núm. 139, pp. 69-78
-
Antimicrobial activity of clove and cinnamon essential oils against Listeria monocytogenes in pasteurized milk
Journal of Food Protection, Vol. 70, Núm. 12, pp. 2757-2763
-
Antioxidant capacity of coffees of several origins brewed following three different procedures
Food Chemistry, Vol. 102, Núm. 3, pp. 582-592
-
Aplicaciones de la tecnología sous vide en la elaboración de platos preparados cárnicos para catering
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 155, pp. 109-116
-
Application of flow cytometry for the determination of minimal inhibitory concentration of several antibacterial agents on Mycoplasma hyopneumoniae
Journal of Applied Microbiology, Vol. 102, Núm. 4, pp. 1132-1137
-
Applications of flow cytometry to mycoplasmology
Frontiers in Bioscience, Vol. 12, Núm. 2, pp. 664-672
-
Ascorbate, green tea and grape seed extracts increase the shelf life of low sulphite beef patties
Meat Science, Vol. 77, Núm. 4, pp. 626-633
-
Assessment of the mitochondrial origin of honey bees from Argentina
Journal of Apicultural Research, Vol. 46, Núm. 3, pp. 191-194
-
Balloon dilatation of the trachea as treatment for idiopathic laryngotracheal stenosis
Archivos de Bronconeumologia, Vol. 43, Núm. 12, pp. 692-694
-
Bienestar de las cerdas reproductoras: sistemas de alimentación en grupo
Ediporc, Núm. 110, pp. 40-44