Publikationen (68) Publikationen von Maria Antonia Murcia Tomas

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2020

  1. Assessment of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) extract as antioxidant in jelly candies made with fructan fibres and Stevia

    Antioxidants, Vol. 9, Núm. 12, pp. 1-16

  2. Spinach

    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables (Elsevier), pp. 181-195

2019

  1. Capacidad antioxidante en doradas alimentadas con dietas enriquecidas con moringa

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Caracterización antioxidante de la trigonella

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Evaluación del ácido rosmarínico como antioxidante en caramelos de goma

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  4. Nutrition and gastronomy in the community of murcia region

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 36, Núm. Ext1, pp. 92-97

2017

  1. Influence of diet in multiple sclerosis: A systematic review

    Advances in Nutrition, Vol. 8, Núm. 3, pp. 463-472

2013

  1. Assessment of the estrogenicity of the diet of a healthy female Spanish population based on its isoflavone content

    Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 30, Núm. 4, pp. 627-633

2012

  1. Assessing nutritional status of acute intermittent porphyria patients

    European Journal of Clinical Investigation, Vol. 42, Núm. 9, pp. 943-952

  2. Increasing the Applications of Crocus sativus Flowers as Natural Antioxidants

    Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 11