Maria Carmen
Martinez Gracia
Catedraticos de Universidad

Ginés
López Martínez
Publications by the researcher in collaboration with Ginés López Martínez (13)
2006
-
Relación entre los parámetros sensoriales, físicoquímicos e instrumentales en el jamón cocido
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 22, pp. 67-78
2001
-
Influence of the design of a product on in vitro mineral availability of homogenized weaning foods
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 2, Núm. 3, pp. 181-187
1999
-
Biodisponibilidad del hierro de los alimentos
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 49, Núm. 2, pp. 106-113
-
Influencia del tratamiento térmico y la fibra dietética en la calidad de la proteína de la alcachofa y su subproducto
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 49, Núm. 1, pp. 49-54
1998
-
In vitro protein digestibility and mineral availability of green beans (Phaseolus vulgaris L) as influenced by variety and pod size
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 77, Núm. 3, pp. 414-420
-
Influence of enzymatic treatment on the nutritional and functional properties of pea flour
Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 1, pp. 71-78
1997
-
Importancia nutricional del selenio
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 47, Núm. 1, pp. 6-13
-
Influence on the selenium concentration and selenium intake of infants of ingredients in Spanish homogenised infant beikosts
Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, Vol. 11, Núm. 1, pp. 14-18
-
Modifications in the mineral content of green asparagus (Asparagus officinalis, L.) during development and processing (blanching and canning)
Journal of Food Quality, Vol. 20, Núm. 5, pp. 461-469
-
Propiedades funcionales de la fibra dietética. Mecanismos de acción en el tracto gastrointestinal
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 47, Núm. 3, pp. 203-207
1996
-
Cooking water uptake and starch digestible value of selected Spanish rices
Journal of Food Quality, Vol. 19, Núm. 1, pp. 79-89
-
Relationships between physical-chemical composition of raw peas and sensory attributes of canned peas
Journal of Food Quality, Vol. 19, Núm. 2, pp. 91-106
1995
-
Mn, Zn, Cu and Fe content in dietary fiber residues of peas
Food / Nahrung, Vol. 39, Núm. 1, pp. 77-82