Publications by the researcher in collaboration with Ginés López Martínez (13)

2001

  1. Influence of the design of a product on in vitro mineral availability of homogenized weaning foods

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 2, Núm. 3, pp. 181-187

1999

  1. Biodisponibilidad del hierro de los alimentos

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 49, Núm. 2, pp. 106-113

  2. Influencia del tratamiento térmico y la fibra dietética en la calidad de la proteína de la alcachofa y su subproducto

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 49, Núm. 1, pp. 49-54

1997

  1. Importancia nutricional del selenio

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 47, Núm. 1, pp. 6-13

  2. Influence on the selenium concentration and selenium intake of infants of ingredients in Spanish homogenised infant beikosts

    Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, Vol. 11, Núm. 1, pp. 14-18

  3. Modifications in the mineral content of green asparagus (Asparagus officinalis, L.) during development and processing (blanching and canning)

    Journal of Food Quality, Vol. 20, Núm. 5, pp. 461-469

  4. Propiedades funcionales de la fibra dietética. Mecanismos de acción en el tracto gastrointestinal

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 47, Núm. 3, pp. 203-207

1995

  1. Mn, Zn, Cu and Fe content in dietary fiber residues of peas

    Food / Nahrung, Vol. 39, Núm. 1, pp. 77-82