
Maria Dolores
Megias Rivas
Catedraticos de Universidad
Publications (40) Maria Dolores Megias Rivas publications
2020
-
Ensilability, in vitro and in vivo values of the agro-industrial by-products of artichoke and broccoli
Environmental Science and Pollution Research, Vol. 27, Núm. 3, pp. 2919-2925
2019
-
Influencia del consumo de ensilados fibrosos en la excreción de derivados púricos y la producción de proteína microbiana en cabras murciano-granadinas
Sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia: XX Congreso Internacional/ XLIV Congreso Nacional Córdoba • 2019
2016
-
Digestibilidad in vivo en cabra murciano-granadina de ensilados mixtos de tomate vs. ensilado de maíz
XLI Congreso nacional de la sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia (SEOC): XVII congreso internacional SEOC
-
Incorporación de copos de lino en raciones unifeed para mejorar localidad de la leche de cabra
XLI Congreso nacional de la sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia (SEOC): XVII congreso internacional SEOC
2014
-
Nutritive, fermentative and environmental characteristics of silage of two industrial broccoli (Brassica oleracea var. Italica) by-products for ruminant feed
International Journal of Agriculture and Biology, Vol. 16, Núm. 2, pp. 307-313
2013
-
Effect of crude glycerin on feed manufacturing, growth performance, plasma metabolites, and nutrient digestibility of growing-finishing pigs
Journal of Animal Science, Vol. 91, Núm. 8, pp. 3788-3795
-
Effect of dietary protein level on retention of nutrients, growth performance, litter composition and NH3 emission using a multi-phase feeding programme in broilers
Spanish journal of agricultural research, Vol. 11, Núm. 3, pp. 736-746
2011
-
Effect of dietary crude protein levels in a commercial range, on the nitrogen balance, ammonia emission and pollutant characteristics of slurry in fattening pigs
Animal, Vol. 5, Núm. 8, pp. 1290-1298
-
Enzimas fibrolíticas producidas por fermentación en estado sólido para mejorar los ensilajes de caña de azúcar
Agrociencia, Vol. 45, Núm. 6, pp. 675-685
-
Influence of cereal type and the inclusion of sunflower meal as a source of additional dietary fibre on nutrient retention, growth performance and digestive organ size in broilers from one to twenty-one days of age
Animal Feed Science and Technology, Vol. 165, Núm. 3-4, pp. 251-257
2009
-
Estimation Bayesienne objectif vs moindres carré s pour la dégradation de sous-produits avec différents fluides ruminales
Canadian Journal of Animal Science, Vol. 89, Núm. 2, pp. 273-277
2008
-
Ventajas de la fermentación sólida con "Pleurotus sapidus" en ensilajes de caña de azúcar
Archivos de zootecnia, Vol. 57, Núm. 217, pp. 25-33
2007
-
Evaluación fermentativa del ensilado del subproducto de alcachofa (Cynara scolymus L.) en tres niveles de un microsilo.
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 23, pp. 129-136
-
Evaluation of the phytosanitary, fermentative and nutritive characteristics of the silage made from crude artichoke (Cynara scolymus L.) by-product feeding for ruminants
Small Ruminant Research, Vol. 70, Núm. 2-3, pp. 292-296
-
In vitro nutritive value and ensilability of the silages from the agroindustrial by-products of artichoke and corn
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 41, Núm. 1, pp. 41-45
2006
-
Conservación y valoración de la pulpa de tomate ensilada para alimentación animal
XXXI Jornadas Científicas y X Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Zamora, 20-22 de septiembre de 2006
-
Effect of formic acid on performance, digestibility, intestinal histomorphology and plasma metabolite levels of broiler chickens
British Poultry Science, Vol. 47, Núm. 1, pp. 50-56
-
Effect of thyme essential oils (Thymus hyemalis and Thymus zygis) and monensin on in vitro ruminal degradation and volatile fatty acid production
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 18, pp. 6598-6602
-
Uso del ensilado de pulpa de tomate en alimentación del ovino
XXXI Jornadas Científicas y X Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Zamora, 20-22 de septiembre de 2006
2004
-
Comparison of different models to estimate purine bases absorbed in goats
South African Journal of Animal Sciences, Vol. 34, Núm. 5SUPPL.1, pp. 28-30